Wist je dat de Law of Attraction oftewel de wet van de aantrekking slechts één van de twaalf universele wetten is?  Er zijn dus nog elf universele wetten die mindere bekend zijn maar zeker niet minder belangrijk! Juist het samenspel van álle wetten zorgt voor een groter bewustzijnsniveau, omdat de twaalf universele wetten met elkaar verbonden zijn en samen één geheel vormen.

Om de universele wetten te begrijpen is het nodig dat je beseft dat alles energie is, dat nooit verloren gaat en zich in cirkels verplaatst, een kringloop. Net als de planeten die om de zon draaien. Als alles in een cirkel draait betekent dat ook dat alles weer terug komt. Met alles dat wij voelen, zeggen, doen en denken creëren we energie en hiermee ook onze eigen werkelijkheid.

Door gebruik te maken van de universele wetten kun je ook werken aan je persoonlijke ontwikkeling en je veranderproces. Op die manier leer je verantwoordelijkheid te nemen voor jouw leven. Als je weet hoe de universele wetten werken, dan kun je ze voor je laten werken en manifesteren wat je maar wilt. Dit kan je helpen om meer rust en focus te vinden in jouw zoektocht naar een gelukkiger leven.

Wil je ze allemaal ontdekken en je leven een trapje verhogen op de ladder van bewustzijn?

Reserveer dan zeker je plekje voor deze workshop!

Wet van aantrekking - Inner Awareness