Een gids is een energie die gedurende je leven bij jou in de buurt is. Om je te beschermen, te adviseren en te begeleiden. Gidsen zijn vaak zielen die je al kent uit eerdere levens.

Je gidsen zijn er. Hoe dan ook. Daar hoef je geen tarotkaarten of pendel voor in huis te halen. Ze communiceren met je. Via ingevingen, dromen of via iemand met wie je in gesprek bent. Je krijgt de boodschappen door die belangrijk voor je zijn, alleen sta je daar soms niet voor open. Als je door verdriet minder open staat voor ingevingen, probeer dan eens tastbaarder contact te maken. Vraag je gidsen om een teken dat ze er zijn. Ze kunnen hun aanwezigheid namelijk voelbaar maken door een kneepje in je zij, een hand op je schouder, aanwezigheid in een droom of een zuchtje wind door je haar. Praat ook gerust met je gidsen. Dat kan in gedachten, maar ook hardop.

Automatisch schrijven

Schrijf je liever een bericht van je gidsen? Dat is helemaal niet moeilijk.  Het gaat erom jezelf in rust te krijgen, goed geaard te worden en open te staan voor wat er komt ipv het zelf in een bepaalde richting te sturen.  Een geschreven boodschap is voor velen belangrijker omdat het tastbaar maakt wat anders vluchtig blijft. 

Tijdens deze workshop leren we onszelf openstellen voor deze boodschappen en onze intuïtie te verhogen.