Een oplossing voor zowel kinderen als ouders!

De boze buien of alsmaar terugkerende koortsaanvallen verdwijnen, een kind wordt zindelijk of laat zich niet langer pesten, de (leer)ontwikkeling wordt gestimuleerd, zelfs PDD-nos of ADHD kan sterk verbeteren. En ook de ouders zelf worden er beter van. Dat klinkt gek, niet te geloven misschien zelfs. Toch is dat onze ervaring na 20 jaar werken met PresentChild!

Als ouders doe je alles wat in je vermogen ligt om je kind te helpen. Voor je kind doe je alles! Vanuit onvoorwaardelijke liefde. Je geeft wat je kunt en als het niet goed gaat met je kind bezoek je de dokter, speltherapeut of psychiater. Vaak echter kun jij zelf de sleutel zijn tot veranderingen.

Door te luisteren naar een verhaal .... Je kind wil dat jij ook gelukkig bent! Het verhaal dat je kind jou 'vertelt' als het niet zo lekker met hem/haar loopt. Een kindertolk brengt dit liefdevol én nauwkeurig naar boven. Als jij bereid bent naar dit verhaal van je kind voor jouw leven te luisteren, dan kan je kind loslaten wat jou nu nog zorgen baart.

Als je een appel wilt helpen dan help je toch ook de boom?

Dus laat je - net als duizenden ouders vóór jou - verrassen en open de toegang tot groeikracht, gezondheid en goede verbindingen in jouw gezin.

  • Het kind blijft uit de wind
  • Geschikt voor kinderen van alle leeftijden
  • Ouder en kind beiden geholpen
  • Korte behandelingsduur
  • Liefdevolle, effectieve methode
  • Duurzame resultaten
  • Sinds 1994 bewijst het zich dagelijks!

PresentChild is een oplossing vanuit de kern voor zowel kinderen als hun ouders / opvoeders.

Het kindertolktrajekt omvat:

Intake: tijdens dit gesprek vertelt 1 van de ouders over het kind.  Aan de hand van gerichte vragen wordt er een duidelijk beeld geschetst van de probleemstelling. 

De antwoorden die de ouder me geeft ga ik "vertalen" volgens de PresentChild®Methode.

Terugkoppeling: tijdens dit tweede gesprek koppel ik de vertaling van ons intakegesprek terug aan de ouder.  Hierdoor krijgt de ouder een duidelijk beeld over de achterliggende boodschap en komt de oplossing voor de situatie helder naar voor. Nu duidelijk is wat je kind van jou vraagt, kan het zo zijn dat je graag handvatten wilt. Dan loopt Marianne een tijdje met jullie mee en helpt je met oefeningen, handvatten en/of advies tot je merkt dat je het zelf weer kunt.

Dat is een kostbaar geschenk voor jezelf, voor én van je kind, voor je gezin.

Tarieven:

Intakegesprek: €50

Terugkoppelingsgesprek (1,5-2u): €80

Opvolgsessies: €50